Seneste nyheder

Sæsonopstart i 3F Superliga
Godt nytår til alle
Sæson 12 & 13 af Krejlerkongen
Stafet For Livet 2020
Sæson 11 af Krejlerkongen
KMD Cup
Sæson 10 af Krejlerkongen
Tinderbox 2019
NorthSide 2019
TV 2 Valgfolkemøde

Nyhedsarkiv

DM i Dressur 2015

For 12. år i træk blev Danmarksmesterskabet i Dressur afholdt på Broholm Hestecenter, og for 10. år i træk var det med Streamline Media som leverandør - afvikling af storskærm, samt lydproduktion - En vigtig del af et ridestævne på dette niveau. I år talte det ialt 3 mesterskaber for 2015 - DM for Seniorer, Mesterskab for U25 og DM for Para-dressur.

Når finalerne i mesterskaberne rides, så består lydkulissen af musik som rytterne selv medbringer, og som ofte er sammensat specielt til den enkelte hest og rytter - Det er så vigtigt et punkt, at der foretages lydprøver med alle ryttere som lytter til deres musik og bestemmer bla. lydstyrke og afvikling af musikken. Når der gives karakterer og point, tæller denne sammenhæng mellem musikken og hvordan der rides som en stor del af den samlede score.

Vi leverer en gennemprøvet løsning med erfaringen til at afvikle og gennemføre en så vigtig del til et Danmarksmesterskab. Udover lydprodutionen til stævnet, var vi ansvarlig for storskærmsproduktionen.

Eksternt link: Broholm Horseshow

 

Billedecredit: Broholm Horseshows & Michella Kronberg - foto og blog