Velkommen hos Streamline Media

Streamline Media er en TV produktionsvirksomhed med speciale i OB produktioner. Vi har mange års erfaring i produktion af TV programmer, storskærmsproduktioner og facilitetsudlejning, og kan derfor levere en bred vifte af løsninger og kompetencer. Vi tror på, at en sund blanding af erfaring og interesse i at få bredest mulig kendskab, uden at glemme kerneområderne, er med til at give kunden den helt rigtige løsning på både store og små produktioner.

Streamline Media har oprindelse i Svendborg på Sydfyn, men lager og daglig base i Ringe på Midtfyn, kun et stenkast fra motorvejen - det styrker vores mobilitet, og vi kører i hele landet.

     

Streamline Media ApS

Faaborgvej 3A, 1. Sal

5700 Svendborg

     

Jonas M. Nielsen, tlf: +45 26 82 02 85

Jens Christensen, tlf: +45 26 85 60 90

Web: www.streamlinemedia.dk

Mail: mail@streamlinemedia.dk

Sæsonopstart i 3F Superliga

Første hjemmekamp i sæsonen 19/20 for Odense Boldklub på hjemmebane var - som altid - med Streamline Media bag knapperne til en vigtig del af publikums oplevelse på stadion

Tinderbox 2019

Tinderbox blev afholdt for 5. gang  i Odense, hvor et hav af mennesker festede i 3 dage - Vi leverede igen OB vogn for STV Production til de to største scener

NorthSide 2019

Vi leverede, for 4. år i træk, komplet OB setup til de to store scener på Northside Festival, for STV Production. 26 koncerter til DR, web og naturligvis storskærmene på pladsen.