Seneste nyheder

Sæsonopstart i 3F Superliga
Godt nytår til alle
Sæson 12 & 13 af Krejlerkongen
Stafet For Livet 2020
Sæson 11 af Krejlerkongen
KMD Cup
Sæson 10 af Krejlerkongen
Tinderbox 2019
NorthSide 2019
TV 2 Valgfolkemøde

Nyhedsarkiv

OB2 opgradering til HD

Der sker store ændringer hos Streamline Media, og vi tager nu hul på vores 3. kapitel i firmaets historie..

D. 1. februar 2005 startede Streamline Media med en lille videopakke som primært stod på webstreaming, og allerede inden for det første år gik opbygningen af vores første OB vogn igang - langt før vi havde forventet. Dengang havde det været en fjern drøm at lave produktioner på egen OB vogn, men det blev ikke desto mindre en realitet allerede inden for første år i vores historie.

I 2010 var presset på de gamle 4:3 kameraer blevet for hårdt, og der måtte nyt udstyr til - 16:9 kameraerne var en realitet hos os, og de blev implementeret i OB1 i første omgang. Vi gik allerede her med planer og håb om at bygge ny OB vogn, og det blev gennemført i foråret 2011, hvor OB2 blev en realitet med en helt ny produktionsbase. Alt blev forberedt til HD, så fremtiden var sikret - Det var kun billedmixer og kameraer der skulle skiftes, alt andet var klar!

Vi skriver nu sommeren 2014, og det er os en stor glæde at kunne meddele at:

OB2 opgraderes til Full HD!!

Vi har bestilt Sony broadcast HD kamerakæder, samt Ross Carbonite+ billedmixer, som forventes at lande hos os i juli måned, og vi vil forhåbentligt være klar på vejene allerede i august til at levere OB produktioner i Full HD i hele landet !

 

Vi glæder os RIGTIGT meget til at være med i den tekniske elite igen - Stay tuned, vi holder hjemmesiden opdateret så snart vi er klar med det nye setup!