Seneste nyheder

Sæsonopstart i 3F Superliga
Godt nytår til alle
Sæson 12 & 13 af Krejlerkongen
Stafet For Livet 2020
Sæson 11 af Krejlerkongen
KMD Cup
Sæson 10 af Krejlerkongen
Tinderbox 2019
NorthSide 2019
TV 2 Valgfolkemøde

Nyhedsarkiv

10 års fødselsdag

D. 1. februar 2005 stiftede Jens og Jonas selskabet Streamline Media, købte en brugt billedmixer, og resten er historie - En lille del af minderne kan du læse lidt om herunder...

- 2005

Da Streamline Media startede ud, var det med udgangspunkt i et par jobs forinden med streaming af 2-3 kameraproduktioner til ridestævner. Det var startet for sjov, men det viste sig hurtigt at efterspørgslen var stor, da live streaming på det tidspunkt var helt nyt, og stort set ikke fandtes herhjemme. Udover et par små jobs med teknisk assistance, bød første år på produktioner alene for EN (!!!) kunde, som bidrog til 4-5 produktioner i løbet af året. Dette dannede også grundlag for at den første OB vogn med 4:3 kameraer blev bygget, til trods for den manglende erfaring - Et kæmpe skridt på vejen allerede første år.

2005 - Opbygning af OB1, inden skærmvæggen dækkes af

2005 - Første OB produktion, Baltic Cup ridestævne ved Halmstadt i Sverige

- 2006

I året efter begyndelsen stod det meste stadig i streamingens tegn, og i foråret var vi blandt andet med til at dække kommunalvalget i Svendborg med live transmission af vælgermøderne.

Sommeren bød på den hidtil største udfordring for os - vi var nemlig blevet spurgt på at levere udstyr til selveste Roskilde Festival igennem produktionsselskabet STV - en samarbejdspartner der sidenhen har holdt ved igennem alle årene. Vi blev kastet ud i en 8 dages produktion med et hav af teknik, udfordringer og lange dage - Det blev den første af hele 9 Roskilde Festival produktioner fra vores side, indtil videre.

2006 - Roskilde Festival med produktion på Skate området, og TV og storskærmsproduktion på Arena under festivalen

2006 - Tour de Langelinie, Cykelløb for danske TV og Film producenter med Mikael Bertelsen og Jørgen Leth som kommentatorer

- 2007

I løbet af 2007 fik vi en del nye aftaler i hus, bla. begyndte vi at levere optagelser af begivenheder til TV2/Fyn når der skete noget i Svendborg området. Vi begyndte også en lang række af produktioner til et samarbejde mellem Erhvervsakademierne i Odense og Aalborg med fokus på industrielt byggeri - Vi leverede alle live transmissioner, og udviklede et on-demand site til dem, hvor deres brugere kunne se videoer, interviews og en masse andet.

Det var også dette år vi for første gang SELV stod for en koncertproduktion - med vores erfaring fra Roskilde Festival kastede vi os ud i en fuld leverance af fotografer, producer, OB vogn og storskærm til en Open Air festival - Starten på en lang række af disse produktioner i eget navn.

2007 - Høje Bøge Open Air, Svendborg - Første festivalproduktion i eget navn

2007 - Storskærmsproduktion til firmafest for Coloplast i Forum, København

- 2008

Dette er året hvor vi er med til vores første rigtige TV produktion - dog ikke live. En produktion i Odense med kampsporten 'mixed marshall arts' til det daværende Viasat TV2 Sport.

Året bød også på en stor produktion i efteråret, hvor vi leverede OB vogn og storskærmsproduktion til European Union Contest for Young Scientists - en konkurrence for unge forskere, som blev afholdt i København. Den - på daværende tidspunkt - omfangsrige produktion vi selv stod 100% for.

2008 - Fighter Galla Odense til TV2 Sport

- 2009

Året bar preg af enormt meget freelance arbejde på andre produktioner, men var også året hvor vi bla. var leverandør til Langelands Festival for første gang. Vi leverede OB vogn og teknisk personale til produktionen på den største scene.

- 2010

I starten af 2010 bliver vi kontaktet af et af Europas største net-party, The Gathering i Norge, omkring levering af OB vogn til deres storskærms og TV produktion for 5500 deltagere i påskeferien, afholdt i den skøjtehal i byen Hamar der blev brugt til Vinter OL i 1994. Vi takker ja, og drager mod Norge i OB1 - Den lille bil klarer skærene, til trods for en kæmpe lydafvikling, krav om slow og et hav af signaler ind og ud af bilen. Vi har indtil videre yderligere leveret OB vogn to år mere til projektet.

I slutningen af året køber vi nye brugte kameraer, og hopper med på 16:9 - De bliver taget i brug på første job, som bliver DVD produktion til Brian Mørk's stand-up tour. Vi når også at lave vores første MTV Europe Music Awards Danish Pre-Party på den gamle OB vogn, samt Comedy Aid, inden vi ganske kort efter beslutter os for, at gå igang med opbygningen af OB2.

2010 - The Gathering i Norge, 5500 deltagere som spiller computer, ser shows og spiser pizza hele påskeferien

- 2011

Foråret går mest af alt med opbygning af den nye bil, og det skal gå stærkt - Vi har en deadline i Norge i påskeferien igen til The Gathering, og alle kræfter sættes ind for at kunne levere en bil der er funktionsdygtig. Helt indtil natten før afgang trækkes kabler, og venner og familie er glade for at de endelig kan se lidt til os igen bagefter - Der er lagt RIGTIGT mange timer i byggeriet, men folk tager enormt godt imod den nye bil.

2011 - Den nyindkøbte lastbil skraldes for indmad, og OB2 opbygges fra bunden

- 2012

I takt med at vi nu kunne levere 16:9 produktioner, steg efterspørgslen på OB vognen, og 2012 var også året hvor vi lavede vores første live TV produktion til Zulu's dækning af Gaffa Prisen - et show der stadig huskes for at gå fuldstændig galt - det hele skyldtes et lærred der ikke ville køre op, og dermed kunne musikerne bagved ikke fortsætte deres koncert, og alt blev kaos og på slap line. Showet er senere blevet genudsendt adskillige gange som tømmermands TV til Nytår.

2012 - Gaffaprisen går over i TV historien på Zulu, vi er med hele vejen i OB vognen

- 2013

I takt med at kendskabet til firmaet og den nye OB vogn var vokset de sidste par år, får vi flere og flere nye kunder, og leverer i 2013 bla. OB vogn til et kæmpe arrangement i forbindelse med den store konflikt omkring lærernes overenskomst, ved Christiansborg. Vi var også så heldige at blive valgt til leverandør til Elton John, da han i juni besøgte Skive og gav koncert - en produktion hvor vi leverede teknisk udstyr og personale, samt fotografer, men hvor hans egen producere producerede - en oplevelse vi er meget stolte af at have været en del af.

I slutningen af året investerer vi i et fibersystem fra Riedel, som får stor succes hos vores kunder, og vi leverer systemet til bla. Kommunalvaget det efterår, samt Holdbold EM og Svømning i Herning

2013 - Elton John giver koncert i Skive, og vi leverer teknik og folk til produktionen

- 2014

Starten af året gik med hemmelige planer - Noget skulle ske, ellers ville vi miste vores trofaste kunder, som allerede var begyndt at efterspørge og stille ultimative krav om HD. Det lykkedes lige inden sommer at få styr på alle detaljer, og Roskilde Festival 2014 blev den sidste produktion for de gamle LDK-100 kameraer og den trofaste Kayak mixer... Det var tid til endnu en ombygning, men da det meste var forberedt til HD, gik det rimelig smertefrit, og vi fik rettet nogle af installationerne til, tilføjet en del flere skærme i bilen, og kunne sidst i august rulle ud til første produktion i HD for en kunde. Efteråret bød på MASSER af nye opgaver, og der har været stor efterspørgsel fra bla. TV2/Danmark og TV3 Sport på vores OB vogn.

2014 - Klargøring til ombygning af OB vognen til HD, Sony Danmark leverede teknikken

- 2015

Vi skriver nu 2015 i kalenderen, og vi fejrer 10 års fødselsdag med en kæmpe tak til alle der har været med på den ene eller anden måde omkring os: Familie, venner, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere osv. osv. ... Uden jer allesammen var vi ikke hvor vi er nu - 10 år med ufatteligt mange forskellige opgaver, store og små - Alt sammen med til at gøre os til dem vi er, og give os mulighed for at trække på den store erfaring vi har fået!

Herfra: TAK til alle for de første 10 år - Vi ses derude

Jens & Jonas, Streamline Media