Generelt om TV produktion

Hos Streamline Media har vi mange års erfaring i TV produktion, af enhver slags... Det går lige fra sport og underholdningsprogrammer, til dokumentar og koncertproduktioner.

Hos os er kunden i centrum, og vi forsøger altid at imødekomme ønsker og idéer som ligger udenfor normalen, og vi er også meget gerne med til at udvikle produktionen helt fra starten i processen, hvis kunden ønsker det.

Streamline Media har en kæmpe bagkatalog af samarbejdspartnere og freelance folk, lige fra fotografer og producere, til lydfolk og produktionsassistenter - Det giver os mulighed for at leverer kompetent personale til enhver produktion hvis kunden ønsker at koncentrere sig om idéudviklingen, og lade os tage hånd om bemandingen.

Meget ofte er OB vognen base for en TV produktion på location, men vi stiller også gerne med teknisk personale med kompetencerne i orden inden for hvert specialeområde, hvorvidt det så er en TEKO til at sikre at alt teknik spiller når optagelserne skal i gang, eller det gælder en lydmand med indgående kendskab til multitracking af lyd til en koncert eller et show.