Multitracking af lyd

Når det kommer til større koncertproduktioner eller TV shows, stand-up og lign., så er lyden en ligeså stor oplevelse som billederne, og med den rigtige multitracking af lyden er det muligt at understøtte oplevelsen endnu mere for seerne, i post-produktionen.

Streamline Media kan leverer mange forskellige multitracking løsninger, og i kraft af fleksibiliteten er ingen løsning for lille eller for stor. Løsningerne starter ved 8 spors ProTools interface, som kan udbygges i steps efter behov, og vi tilbyder også 1:1 backup optagelser på location, således at kunden tilbydes en primær+sekundær løsning, så alt materiale er sikret, også selvom det ene system skulle fejle undervejs. Vi ved hvor vigtigt det er at kunden kan koncentrerer sig som sin del af arrangementet, og ved at tilbyde gennemtestede systemer med backup løsning, løfter vi forhåbentligt lidt af presset fra skuldrene på aktørerne og i sidste ende slutkunden.

Vi tilbyder også gerne at bruge vores OB vogn som 'lydbus' til live-mix af arrangementer, evt. sideløbende med multitracking til senere mix. I kraft af den store lydafdeling i OB vognen, er det meste muligt, også på den front.