Seneste nyheder

Sæsonopstart i 3F Superliga
Godt nytår til alle
Sæson 12 & 13 af Krejlerkongen
Stafet For Livet 2020
Sæson 11 af Krejlerkongen
KMD Cup
Sæson 10 af Krejlerkongen
Tinderbox 2019
NorthSide 2019
TV 2 Valgfolkemøde

Nyhedsarkiv

Foråret er igang!

2014 er for længst skudt igang, og sæsonen for OB produktioner stiger i takt med varmegraderne her i foråret. Streamline Media er nu på vejene igen med vores biler, og har for nyligt fx produceret storskærmsproduktion til en kæmpe firmafest i "Messe C" i Fredericia for et større dansk IT firma. Samtidig er sportsproduktionerne tilbage på Odense Stadion da Superligaen har et tæt pakket program inden VM i fodbold til sommer.

I udlejningen er der fuld tryk på vores Riedel MediorNet der bla. har været backbone til signaltransport mellem arenaen og OB vognen til både EM i Svømning i Herning i slutningen af 2013, samt EM i herrehåndbold samme sted i starten af i år. Kunderne elsker systemet mindst ligeså højt som vi selv gør, og det viser bare hvor stabilt og genialt dette system er. Har du lyst til at høre mere om MediorNet, så tag et kig på vores infoside her!

Bag faceden i Streamline Media, foregår også en masse tanker og nye overvejelser - mere kan vi ikke sige nu, men mon ikke fremtiden bringer spændende nyt til vores produktion.