Seneste nyheder

Sæsonopstart i 3F Superliga
Godt nytår til alle
Sæson 12 & 13 af Krejlerkongen
Stafet For Livet 2020
Sæson 11 af Krejlerkongen
KMD Cup
Sæson 10 af Krejlerkongen
Tinderbox 2019
NorthSide 2019
TV 2 Valgfolkemøde

Nyhedsarkiv

Gaffa Prisen 2012

Da Gaffa for første gang valgte at bringe deres prisoverrækkelse LIVE på TV, havde ingen nok regnet med at seertallene og omtalen bagefter ville blive så massiv! - og Streamline Media var med!

Zulu havde takket ja til at bringe showet LIVE i bedste sendetid, og var med som en slags 'fluen på væggen' da showet gik igang på Bremen i København ... Det skulle dog hurtigt vise sig at det endte med at blive noget helt andet end man i sin vildeste fantasi turde håbe på: Da Simon Spies' gamle biograf lærred satte sig fast, og ikke ville køre op, og Eclectic Moniker og Medina, der stod klar bagved til at spille, ikke kunne komme igang, gik showet helt af sporet, og værterne Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann var nu på slap line og måtte improvisere lang tid, indtil man til slut besluttede sig for at skære det tunge og dyre lærred ned, således at showet kunne fortsætte.

Showet endte med at blive så omtalt på sociale medier, at Zulu valgte at genudsende det allerede næste dag, samt 1. Januar som tømmermands TV - Et show vi i TV branchen ALDRIG glemmer!

Streamline Media leverede komplet OB vogn til TV produktionen for Zulu, som udover showet også inkluderede et pause studie med Brian Mørk, der tog imod nogle af prisvinderne og andre kendiser.