Storskærmsproduktion

Streamline Media har lige fra starten i 2005 været en aktiv spiller i produktionen af professionelle storskærmsproduktioner i hele Skandinavien. Vi tror på at selv den mindste endagsfestival fortjener en mulighed for at få et professionelt look i form af en storskærmsproduktion der er værdig det store arbejde der er lagt bag arrangementerne.

Vi leverer alt lige fra et enkelt kamera med fotograf, til en komplet OB løsning med mange kameraer, producer, fotografer, TEKO osv. osv., alt afhængig af projektet. I kraft af vores mange samarbejdspartnere kan vi leverer en total-løsning med både produktion og selve skærmen, hvad end det er en indendørs projektor-løsning eller det gælder en udendørs LED løsning.

Vi leverer en lang række sideløbende produkter i forbindelse med storskærmsproduktioner, herunder fx SMS løsninger, således at publikum kan interagerer med skærmen med fx hilsner, billeder eller andet. På den måde bliver der også åbnet op for endnu en reklamemulighed for arrangørerne, udover den åbenlyse med reklameblokke i pauserne og lign... Vi har mulighed for at tilpasse stort set ethvert ønske til det endelige produkt, nemlig en storskærmsoplevelse i en helhed.

Streamline Media gør en dyd ud af at leverer det samme stykke arbejde uanset om det er havnefest i Korsør eller Roskilde Festival der skal have storskærmsproduktion. Vi tror på at hvis man sammenligner mange andre med det stykke arbejde vi bestræber os på at leverer hver eneste gang, så vil både kunde, kunstnere og publikum kunne se forskellen, og på den måde få en bedre oplevelse ... for det er i sidste ende det det kommer an på - at bidrage til en bedre oplevelse, og ikke blot være til stede!